Bekend van o.a. RTL4!
1 Energielabel Bedrijfspanden Nederland
Deel
Deel 1energielabel via je sociale netwerken
1energylabel English 1energielabel Friesland

Teruggave energiebelasting

Wist je dat je soms wel duizenden euro’s kunt besparen als je jouw energiebelasting terugvraagt?

Dat klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn! Je betaalt deze energiebelasting aan de energieleverancier en de teruggave is ongeveer 50% van de belasting die de leverancier in rekening heeft gebracht.

Wie komt in aanmerking?

Teruggave is mogelijk van toepassing voor VvE’s, vastgoed of woongebouwen met meerdere appartementen op één hoofdmeter.

Waarom schakel je 1energielabel in?

Voor deze regeling moet je zelf actie ondernemen om kans te maken op een teruggave. Als je niks aanvraagt, krijg je ook niks. Ons team van experts helpt je bij de aanvraag en zorgt dat deze 100% correct wordt ingevuld én dat de aanvraag voldoende gemotiveerd is.

We kunnen de aanvraag ook met terugwerkende kracht indienen. Wij weten precies welke bewijsstukken daarvoor nodig zijn en hoe je daaraan komt. Wij vragen alle documenten aan én leveren de nodige juridische ondersteuning. Alles bij elkaar is dat een heel pakket aan formulieren waar jij je nu geen zorgen over hoeft te maken!

No cure? No pay!

Alleen als de teruggave echt uitbetaald wordt, krijgen wij een succes-fee van 20%. Krijg je niets terug van de Belastingdienst? Dan betaal je ons ook niets, zelfs niet als we juridische stappen moesten nemen. Wel zo eerlijk, toch?

Bij een aanvraag voor meer dan 10 huisnummers tegelijkertijd kun je contact opnemen en vragen naar de mogelijkheden voor een offerte op maat.

De service van 1energielabel

  • Check gratis jouw situatie met onze quickscan
  • Aanvraag gedaan? We nemen hem binnen 3 werkdagen in behandeling
  • Wij winnen 91% van de ingediende aanvragen
  • Geen administratiekosten
  • No cure no pay
  • Persoonlijke benadering
  • Goede referenties

Dien je aanvraag in

Benieuwd of jij ook recht hebt op teruggave? Dien dan meteen je aanvraag in!

Als wij je gegevens hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Samen bespreken we alle details en de stappen die we gaan nemen.

De gemaakte afspraken leggen we vast in een opdrachtformulier. Is alles duidelijk en heb je het formulier ondertekend? Dan gaan we voor je aan de slag!