Snelste levering

Door héél Nederland

Geen voorrijkosten

125+ gecertificeerde adviseurs

Totaalpakket Vastgoedportefeuille 500 adressen

Het complete pakket voor een vastgoed portefeuille van meer dan 300 adressen. We hebben van deze opdrachtgever een lijst met adressen ontvangen om te kijken wat hier de mogelijkheden voor zijn qua verduurzaming, subsidies en overige tips en tricks.

Uiteindelijk hebben we het hele pakket voor de opdrachtgever mogen voorzien:

  • Energielabels voor alle adressen.
  • Verduurzamingsadviezen: eis van de klant was minimaal energielabel A. Het liefst A+ of beter. Uiteindelijk zijn er zelfs woningen op A++++ uitgekomen (hoogst haalbare voor een woning).
  • Subsidietrajecten: isolatie, beglazing, ventilatiebox en warmtepomp.
  • Energiebelastingteruggave. Op bepaalde panden is het mogelijk energiebelasting terug te vorderen. Voor meer dan 60 adressen hebben we hiervoor een beschikking mogen ontvangen. Neem contact op voor meer informatie.
  • NEN2580-meetrapport. Onmisbaar bij het verhuren van vastgoed. Bij een volgende taxatie of voor een nieuwe huurder is het makkelijk om te beschikken over een actuele plattegrond met maatvoering. Het mooie aan ons NEN2580-meetrapport is dat uw pand er als een 3D-animatie in komt te staan.
  • Huurprijsberekening. Voor elk adres hebben we een huurprijsberekening gemaakt om te bekijken wat de actuele maximale huurprijs is. Met deze berekening kunnen we straks met de nieuwe regelgeving in 2024 met 1 druk op de knop de nieuwe maximale huurprijs inzien.