Snelste levering

Door héél Nederland

Geen voorrijkosten

125+ gecertificeerde adviseurs

NIEUWBOUWTRAJECT

Nieuwbouwtraject

Bent u van plan om een nieuwbouwproject te starten?

 

Bij 1energielabel beschikken we over uitgebreide ervaring en expertise om u te begeleiden bij elk aspect van uw nieuwbouwproject. Of het nu gaat om het voldoen aan specifieke bouwvoorschriften of het optimaliseren van de energie-efficiëntie, wij staan voor u klaar.

Ons team is gespecialiseerd in het uitvoeren van BENG (Bijna Energieneutrale Gebouwen) berekeningen, zodat uw nieuwbouwproject voldoet aan de strengste energienormen. We zorgen er ook voor dat er voldoende daglichttoetreding is in uw gebouw, wat niet alleen de levenskwaliteit van de bewoners of gebruikers verbetert, maar ook voldoet aan wettelijke eisen.

Zodra de bouw voltooid is, zullen wij een inspectie uitvoeren om de toegepaste isolatie te controleren en de panden opnieuw op te meten voor de energielabels. Na afronding van deze berekeningen, ontvangt u van ons de energielabels voor de betreffende woningen en/of bedrijfspanden.

Een ander belangrijk aspect

van uw nieuwbouwproject is het vaststellen van de huurprijs. We kunnen voor u een grondige WWS (Woningwaarderingsstelsel) puntencheck uitvoeren om te bepalen welke huurprijs haalbaar is voor uw woningen. Daarnaast adviseren we over eventuele aanpassingen om de puntenscore te optimaliseren. Dit kan helpen om de huurinkomsten te maximaliseren en zeker te stellen dat uw investering zo rendabel mogelijk is.

Met de expertise en ondersteuning

van 1energielabel bent u verzekerd van een efficiënt en rendabel nieuwbouwproject. We helpen u graag bij elke stap van het proces, van de initiële planning tot en met de oplevering van uw project. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om te bespreken hoe we u kunnen assisteren bij uw specifieke nieuwbouwuitdagingen.