Snelste levering

Door héél Nederland

Geen voorrijkosten

125+ gecertificeerde adviseurs

TRAJECTEN

Verduurzamingstraject

Overweegt u uw volledige vastgoedportefeuille te verduurzamen?

Of staat u op het punt om meerdere panden te herontwikkelen of op te splitsen?

Bij 1energielabel zijn we hier goed in thuis en we staan klaar om u te begeleiden van begin tot eind. Voordat u aan uw renovatieproject begint, kunnen we u helpen een gedetailleerde schatting te maken van de kosten die duurzaamheid met zich meebrengt. Bovendien kunnen we voor u een overzicht opstellen waarin het huidige energieprestatieniveau en het beoogde resultaat worden gecombineerd, inclusief de bijbehorende kosten.

Dergelijke overzichten worden vaak opgevraagd door financiële instellingen bij het aanvragen van een duurzaamheidslening. In deze analyse houden we vanzelfsprekend rekening met zowel de gestelde vereisten van de bank als met uw beoogde doelstellingen.

1energielabel vastgoed

Zodra de eerste concepttekeningen beschikbaar zijn, kunnen we een voorlopige berekening maken om u een duidelijk beeld te geven van het te verwachten energielabel van het object.

Ook kunnen we op basis van ons woningwaarderingsstelsel (WWS) een indicatie geven van de verwachte huurprijs. Dit voorkomt verrassingen en stelt u in staat om eventuele aanpassingen in de vroege fase van het project door te voeren als het gewenste resultaat niet wordt bereikt.

Wij hebben geleerd uit ervaring dat de standaardaannames die tekenbureaus hanteren per situatie kunnen variëren. Het is dan ook cruciaal om deze aannames te verifiëren met een van onze specialisten. Daarnaast kunnen we u informeren over mogelijke subsidies voor uw project en adviseren over aanpassingen als bepaalde subsidie-eisen niet worden gehaald.

Het komt vaak voor dat kleine aanpassingen zowel aan de eisen voor het energielabel als aan die voor subsidies kunnen voldoen. Het niet direct aanpassen hiervan kan leiden tot het missen van aanzienlijke subsidies en/of huurinkomsten.