Snelste levering

Door héél Nederland

Geen voorrijkosten

125+ gecertificeerde adviseurs

Blowerdoortest

 

Ontdek de Sleutel tot Energie-efficiëntie

Welkom bij 1energielabel, uw partner in het verbeteren van energie-efficiëntie en het verlagen van uw energierekening. We begrijpen dat energiebesparing de sleutel is tot duurzaamheid en kostenbesparingen. Daarom willen we u kennis laten maken met een krachtig hulpmiddel: de blowerdoortest.

 

Wat is een Blowerdoortest?

Een blowerdoortest, ook wel bekend als luchtdichtheidstest of luchtlektest, is een essentieel onderdeel van energie-efficiëntiebeoordelingen. Het is een nauwkeurige en wetenschappelijke methode om de luchtdichtheid van een gebouw te meten. Tijdens de test wordt een krachtige ventilator in een deuropening geplaatst, en door de luchtdruk binnen en buiten het gebouw te meten, kan worden bepaald hoeveel lucht er door de kieren en spleten van het gebouw lekt.

Waarom is een Blowerdoortest Belangrijk?

Een blowerdoortest is van onschatbare waarde omdat het u in staat stelt om:

  1. Energieverlies te identificeren: door lekken in de gebouwschil te lokaliseren, kunt u gerichte maatregelen nemen om warmteverlies in de winter en koelteverlies in de zomer te verminderen, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparingen.
  2. Comfort te verbeteren: luchtlekken kunnen tocht en temperatuurschommelingen veroorzaken. Het afdichten van deze lekken maakt uw leefomgeving comfortabeler en aangenamer.
  3. Gezondheid te beschermen: door luchtlekken kunnen allergenen en verontreinigende stoffen binnendringen. Door de luchtdichtheid te verbeteren, kunt u de binnenluchtkwaliteit verhogen en de gezondheid van bewoners beschermen.
  4. Geld te besparen: een blowerdoortest helpt u om gerichte energie-efficiënte upgrades te plannen, waardoor u op de lange termijn aanzienlijke kosten bespaart.

Gebeld worden?

Hoi, ik ben Jarco!
Vul uw naam & nummer in en ik bel u terug.

Bij 1energielabel zijn we Experts in Blowerdoortests

Onze gecertificeerde experts bij 1energielabel hebben uitgebreide ervaring in het uitvoeren van blowerdoortests voor woningen en commerciële gebouwen. We zetten de nieuwste technologieën en meetapparatuur in om nauwkeurige resultaten te garanderen. Na de test ontvangt u gedetailleerde rapporten en aanbevelingen om uw gebouw energiezuiniger te maken.

Klaar om uw Energie-efficiëntie te Verbeteren?

Neem vandaag nog contact op met 1energielabel en ontdek hoe een blowerdoortest de eerste stap kan zijn naar een energiezuinigere toekomst voor uw gebouw. Samen kunnen we de luchtdichtheid verbeteren, energie besparen en het comfort en welzijn van bewoners optimaliseren.

Wacht niet langer - zet de eerste stap naar energie-efficiëntie met 1energielabel!

neem contact met ons op