Snelste levering

Door héél Nederland

Geen voorrijkosten

125+ gecertificeerde adviseurs

Vragen?

Hoi, ik heet Julliët, ik beantwoord graag al je vragen.

 

SVOH subsidie

 

Bent u verhuurder en zit u eraan te denken om uw verhuurd vastgoed te gaan verduurzamen? Dan komt u hoogstwaarschijnlijk in aanmerking voor de SVOH-subsidie.

De Subsidie voor Onderhoud Huurwoningen (SVOH) heeft als doel om investeerders te assisteren bij het verduurzamen van huurwoningen. Daarnaast voorziet deze regeling in gedeeltelijke financiële ondersteuning voor specifieke onderhoudswerkzaamheden. Deze werkzaamheden omvatten onder andere isolatiemaatregelen voor de woning, evenals de vervanging van oude beglazing naar HR++- of triple-glas en eventueel het vervangen van oude kozijnen.

Hoe 1energielabel u kan helpen

Bij 1energielabel zijn we experts op het gebied van energie-efficiëntie, duurzaamheid en subsidies.

Wij bieden uitstekende begeleiding bij het verduurzamen van uw beleggingspand en zelfs bij het verduurzamen van uw volledige portefeuille. Onze aanpak is systematisch, waarbij we grondig onderzoeken welke verbeteringen op het energielabel ook maximaal effect hebben op het woningwaarderingsstelsel (WWS). Dit wordt zorgvuldig afgewogen tegen de kosten en beschikbare subsidies. We houden daarbij ook rekening met de verhuursituatie, zoals of de woning binnenkort leeg komt te staan of verhuurd blijft. Al deze factoren spelen een rol bij het bepalen van de aanbevolen verbeteringen. Ons ultieme doel? Het behalen van maximaal rendement voor u.

Neem Contact Op

Bent u nieuwsgierig naar de verduurzamingsmogelijkheden voor uw beleggingspand of uw volledige portefeuille? Bespreek dit met een van onze adviseurs. Onze adviseur kan een maatwerkplan opstellen en u voorzien van concrete stappen die u kunt ondernemen, rekening houdend met uw specifieke wensen en doelen.