Snelste levering

Door héél Nederland

Geen voorrijkosten

125+ gecertificeerde adviseurs

We zijn blij om onze betrokkenheid bij Project Rijnvliet te delen, waarbij we hebben bijgedragen aan de energielabels voor 194 nieuwbouwappartementen. Dit project vertegenwoordigt een belangrijke stap richting duurzaamheid en energie-efficiëntie in de woningbouw.

Onlangs hebben we met veel enthousiasme ons steentje bijgedragen aan een nieuwbouwproject in IJmuiden door het verzorgen van energielabels.

Het complete pakket voor een vastgoedportefeuille van meer dan 300 adressen. We hebben van deze opdrachtgever een lijst met adressen ontvangen om te kijken wat hier de mogelijkheden voor zijn qua verduurzaming, subsidies en overige tips en tricks.

In Friesland hebben wij 2 complexen met in totaal 171 appartementen mogen voorzien van verduurzamingsadvies en energielabels. We hebben bij het verduurzamingsadvies aangegeven dat hier subsidiemogelijkheden voor zijn waar de opdrachtgever niet vanaf wist.

We hebben mogen bijdragen aan de energielabels van 122 woningen aan het project Het Ommeland aan de Friesestraatweg in Groningen.

Het voormalige belastingkantoor in Emmen is omgebouwd tot 82 zelfstandige appartementen verdeeld over 6 bouwlagen. Wij hebben mogen bijdragen aan de energielabels van al deze appartementen. De energielabels hebben wij met spoed kunnen voorzien door onze capaciteit aan EP-adviseurs.

De opdrachtgever kwam bij ons voor een advies om het pand met 86 appartementen in de provincie Groningen te verduurzamen. We hebben dit stap voor stap aangepakt door eerst een aantal appartementen op te nemen en hier het energielabel voor te berekenen.

In Amsterdam hebben we een bedrijfspand voorzien van energielabel A+++++. Hier lagen maar liefst 2700 (!) zonnepanelen op het dak. Verder was het pand extreem zuinig door goede isolatie, beglazing en zuinige installaties.

We kregen de vraag of we subsidie-aanvragen konden verzorgen voor het verduurzamen van meer dan 100 woningen.

We zijn enthousiast om ons recente werk aan een nieuwbouwproject in Amsterdam met u te delen. In de afgelopen jaren heeft de stadswijk Cruquius in Amsterdam een opmerkelijke transformatie doorgemaakt, van een voormalig industriegebied naar een bruisende stadswijk.