Snelste levering

Door héél Nederland

Geen voorrijkosten

125+ gecertificeerde adviseurs

Energiek in Vastgoed

Energielabels en meer


  • Energielabels

  • Verduurzamingsadvies

  • Subsidies

  • Gecertificeerde experts

Energiek in Vastgoed


AANVRAGEN

Ik doe de aanvraag voor

Een woning

Start aanvraag

Start aanvraag

Start aanvraag

Start aanvraag

Start aanvraag

Start aanvraag

Start aanvraag

Start aanvraag

Start aanvraag

Start aanvraag
BENG Berekening

BENG berekening(Alleen voor nieuwbouw)

Voor een BENG-berekening kunt u een offerte op maat aanvragen.

Teruggave energiebelasting

Teruggave energiebelasting

In sommige gevallen heeft u recht op teruggave energiebelasting.

Laat geen geld liggen. Lees hier meer over teruggave energiebelasting.

Subsidies

1energielabel subsidiesWanneer u gaat verduurzamen of aardbevingsschade heeft, komt u in aanmerking voor verschillende subsidies.

Onze kosten zijn subsidiabel. Lees hier meer over de verschillende subsidies. Bij ons bent u aan het juiste adres.

 

 

Grote afname
1energielabel afname meerdere panden

In bezit van meerdere panden?

1energielabel heeft de kennis, mankracht én ervaring om grote afnames te verwerken.

Wat doen wij?

Energielabels:

We beoordelen de duurzaamheid van uw gebouw aan de hand van een energielabelrapport met een energieclassificatie variërend van A+++++ tot G. Professioneel en deskundig.

Maatwerkadvies:

1energielabel is in het bezit van alle MWA-certificaten om uw pand van een geregistreerd maatwerkadvies te voorzien. Het maatwerkadvies wordt vaak gebruikt voor een aanvraag van een lening met een gunstige rente (verduurzamingsleningen of groene hypotheken) of voor het aanvragen van subsidies, zoals de Energie Investeringsaftrek (EIA). Gedetailleerd advies op maat.

Verduurzamingsadvies:

We stellen een duurzaamheidsadvies op met verschillende opties om uw gebouw te verduurzamen en laten zien welke subsidies beschikbaar zijn. Helder en overzichtelijk.

Subsidie-aanvraag:

Overweegt u uw pand te verduurzamen? Maak dan gebruik van ons team dat gespecialiseerd is in subsidies. We beschikken over uitgebreide expertise en ervaring om ervoor te zorgen dat u uw subsidieaanvraag op de juiste manier indient en succesvol ontvangt.

NEN2580-meetrapport:

Voor een precieze oppervlakteberekening en gedetailleerde 3D-plattegronden van uw woning of bedrijfspand, kunt u het beste een NEN2580-meetrapport aanvragen. Dit zorgt ervoor dat u nauwkeurige en betrouwbare gegevens krijgt, waardoor mogelijke discussies worden voorkomen.

Bouwkundige tekening:

(Inclusief doorsnedes)

Een bouwkundige tekening met een plattegrond en gevelaanzichten voor uw woning of bedrijfspand. Een professionele tekening met de kleinste details op papier.

Energiebelasting-teruggave:

Als er meerdere eenheden of units zijn aangesloten op één elektriciteitsmeter, komt u in aanmerking voor een teruggave van energiebelasting. Wacht niet langer en vraag deze teruggave direct aan. Wij hebben directe communicatie met de Belastingdienst en kennen de juiste procedure om dit succesvol aan te vragen.

Huurprijscheck (WWS):

Voor het berekenen van de huurpunten van uw woning. Te combineren met een verduurzamingsadvies voor een beter energielabel en meer huurpunten. Slim en eenvoudig.

Huurpuntenoptimalisatie (WWS):

Een slim optimalisatierapport voor het verbeteren van de huurpunten van de woning. Ook dit is te combineren met een verduurzamingsadvies zodat het energielabel wordt verbeterd voor meer huurpunten. Alles duidelijk in kaart.

Funda-plattegrond:

Funda-plattegrond/Floorplanner is een visueel aantrekkelijke plattegrond die zowel in 2D als in 3D bekeken kan worden. Een plattegrond voor de verkoop van uw woning of voor een verhuurde eenheid voor een hogere ranking op Funda. Veelzijdig en stijlvol.

Blowerdoortest:

Een blowerdoortest is een luchtdichtheidstest voor gebouwen om luchtlekken te meten. Deze test is nuttig om de energie-efficiëntie te verbeteren door luchtlekken te identificeren en aan te pakken. Energie besparen begint bij 1energielabel.

Onze Projecten

194 Nieuwbouw-appartementen Utrecht

Nieuwbouw Hof van Laurentius

Totaalpakket Vastgoedportefeuille 500 adressen

2 complexen Friesland

advies in verduurzaming

Onze gediplomeerde experts maken met de meest geadvanceerde software een verduurzamingsadvies voor uw (bedrijfs)pand met daarin meerdere manieren hoe u uw pand kunt verduurzamen en laten zien welke subsidies u hier eventueel voor kunt gebruiken. Dit alles opgesomd in een rapport dat voor iedereen te begrijpen is.

Gebeld worden?

Hi, ik ben Tom!
Vul uw naam & nummer in en ik bel u terug.

Zij kiezen ook voor 1energielabel

 


Veelgestelde vragen


Hoe werkt het?

  1. U vraagt een of meerdere diensten aan via de website.
  2. Binnen 1 uur nemen we contact op voor het maken van een afspraak.
  3. We komen op de afgesproken tijd langs om de keuring(en) uit te voeren.
  4. U ontvangt binnen 1 week de rapportages.

Is een energielabel verplicht?

Een energielabel is verplicht bij verhuur, verkoop en oplevering van een woning of bedrijfspand.

Wat kost een energielabel?

Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Bekijk onze homepagina voor een duidelijk overzicht van de tarieven per gebouwtype.

Hoe lang duurt het een energielabel te verkrijgen?

Wij kunnen binnen 48 uur leveren. Van een energielabel tot verduurzamingsadvies, van huurpuntenberekening tot NEN2580-meting, Funda-plattegronden en meer. Vraag nu direct aan via ons aanvraagformulier.

Hoe kan ik het beste verduurzamen?

Door een verduurzamingsadvies aan te vragen komen we bij u langs om uw pand te inspecteren. Vervolgens ontvangt u van ons een verduurzamingsadviesrapport met verschillende varianten en mogelijkheden. Hierbij vermelden we ook voor welke subsidies u in aanmerking komt en voor een scherp tarief kunnen we dit traject voor u uit handen nemen.

Kom ik in aanmerking voor subsidie?

Voor het verduurzamen zijn verschillende subsidies beschikbaar gesteld. Wij weten precies voor welke subsidies u in aanmerking komt. Vraag een verduurzamingsadvies aan i.c.m. met een subsidie-aanvraag. Wacht niet langer en ervaar het gemak.

Wat is een koepelorganisatie?

1energielabel is een koepelorganisatie ten behoeve van de zelfstandige EP-adviseur voor het registreren van energielabels voor woningen en bedrijfspanden. Adviseurs kunnen zich tegen een scherp tarief aansluiten en vallen onder het BRL9500-certificaat van 1energielabel. Geen administratieve rompslomp of andere zaken. U kunt doen waar u goed in bent. Wij regelen de rest.